Neraspoložena preobrazba potpuno je transformirala ovu kuću u stilu Tudora u Seattlu

Sadržaj

Pomozite razvoju web mjesta, dijelite članak s prijateljima!

Melinda i Tony Issakov preselili su se u susjedstvo Seattlea Ballard iz Pertha u Australiji sa svoje dvoje male djece prije pet godina. Kupili su gotovo stotinu godina star dom s izvrsnim kostima, ali njegovu skučenu kuhinju na kuhinji, neinspiriranu prednju sobu i obiteljski dnevni boravak trebao je popraviti.

Dizajnerica Kimberlee Gorsline iz tvrtke Kimberlee Marie Interiors prvotno je dovedena 2018. godine da radi s parom, a na kraju je dovršila impresivno preuređenje tijekom dvije faze.

"Kad su nam došli, imali su hrpu inspiracije s Pinteresta i Instagrama", kaže dizajner.

Prednja soba, koja je naklonost tradicionalnim salonima uobičajenim u njihovoj rodnoj Australiji, ispunjena je tonovima dragulja. "Znala je da želi nešto stvarno tamno i ćudljivo", kaže Gorsline. "Bilo je stvarno uzbudljivo jer tako malo klijenata želi odvažiti i posvetiti se nečemu tako smjelom."

Smaragdno zelena sofa bila je prvo otkriće, dok je tamnoplava boja - koja pokriva ne samo zidove, već i lučni strop - i pozadine starog svijeta dodala povijesni šarm.

"Smjer za taj prostor bio je jasan, pa smo im pomogli uravnotežiti paletu boja kroz naglaske i dekor", kaže ona. Vlastiti antikni ormar, fini porculan i prikupljeni starinski nalazi dovršavaju sobu.

Smjer za taj prostor bio je jasan, pa smo im pomogli da uravnoteže paletu boja kroz naglaske i dekor.

Zbog proračunskih ograničenja, druga faza započela je 2019. godine, a sastojala se od nove prolazne TV sobe i velike, prozračne kuhinje. Nekadašnja kuhinja na kuhinji danas je svijetli i živopisni obiteljski prostor, ispunjen ugrađenim spremištem i kaučem u makovnjačastoj boji.

Kako je kuhinja tako svijetla, Gorsline je želio da ovaj prostor bude sredina. Obojeni strop - koji je dizajner prošao kroz nekoliko zelenila kako bi pronašao pravi uzorak - djeluje kao još jedna spojna točka između obje sobe.

Kuhinja, posljednji dio dizajnerske slagalice i najdramatičnija obnova, odlikuje se slično tamnoplavom bojom kao i salon, kao i Lacancheov asortiman, dragulj kuhinje.

"Ozbiljna je pekarica i voli kuhati i peći, pa sada ima prostora za pripremu i za pomoć u kuhinji", kaže.

Još jedan zabavan dodatak bio je hladnjak s pločicama. "U početku će tamo biti ostava, ali zbog proračuna ostalo nam je malo prostora za igru", kaže ona. "Osim toga, s građevinskog stajališta bilo je lako." Lučni ulaz i hladnjak obložen drvetom, koji je više sofisticirani komad namještaja nego utilitarni uređaj, imaju velik utjecaj.

Sveukupno, obitelj voli eklektičan dizajn, masivno poboljšanu funkcionalnost i ljepotu svakog prostora.

Prekrasni pogledi zauzimaju središnje mjesto u ovom spokojnom gradskom bijegu

Pomozite razvoju web mjesta, dijelite članak s prijateljima!

Vi ćete pomoći u razvoju web stranice, dijeljenje stranicu sa svojim prijateljima

wave wave wave wave wave